Historie

Den 15. august 2009 blev FK Odsherred til.

FK Odsherred er en sammenlægning af 3 klubber nemlig Isøre (Nykøbing) - TFC (Asmindrup / Vig) og Herrestrup IK (Herrestrup / Grevinge).
Vi er en flerstrenget klub som ønsker at alle skal kunne dyrke idræt - Vores hoved formål er at alle elever fra skolerne i Herrestrup - Asmindrup - Vig og Nykøbing, skal dyrke en aktivitet i FK Odsherred i nær fremtid.
 
Juni måned 2010:
 
VIG festival FK ODSHERRED gør sig klar, første gang vi er en fælles klub - festivallen giver overskud - FK Odsherred begynder at stå på egne ben og kører efter budgetter med budskabet om at de holdes - det er altid svært at rejse sig det tager tid.
 
Juni 2011:
 
Vi gør klar igen til Vig Festival - nu er vi bedre end sidste år og har flere ting klar - overskuddet gør os ivrige og støtten fra medlemmerne er rigtig god!
 
Juni 2012:
 
Klar igen Vig festivallen giver 700.000 i overskud og vi ændre regnskabet så vi ikke er så afhængige af overskuddets størrelse! Klog beslutning.
 

Den 7. august 2012 Brandte hallerne i Vig -

Der blev etableret en støtte fest til genopstandelsen af hallerne i VIG

2013:

Vig festivallen bliver bedre år efter år også selvom solen skinner fra en sky fri himmel! også selvom vi mangler hallerne. Vi kæmper alle for hallernes genopstående.

Stor frustration omkring fodbold afdelingen, FK Odsherred er ved at revne:

Roland Petersen konstaterede at fodboldafdelingen ”bløder” efter branden, idet den er ved at blive opløst indefra og alt er væk. Havde truet med for en måned siden at sprænge vores forening, og flytte fodbold og Vig Festivalen til Tuse, men var blevet talt til besindelse af formanden. Roland er stolt af FK Odsherred og det den står for, men hvad bliver der af fodboldklubben? Man kan ikke bare sidde stille og se på, at vi går i opløsning.

Marts 2014:

ENDELIG og efter næsten 2 år kommer der gang i en plan omkring hallernes tilbagevending i VIG. på Generalforsamlingen i 2014 får vi så for første gang efter branden af Vig hallerne et bud på en ny opførelse / sparre plan - Der var udsendt en pressemeddelse fra kommunen hvor de orientere om, at hal og svømmehal efter projektet har været i licitation er blevet 17.000.000 dyrere end forventet og der derved skulle spares i projektet / eller tænkes ud af boksen! - Set i bagklog skabets klarer lys, skulle vi nok have været mere ude af boksen og fundet de resterende penge - så var hallerne blevet fuldendt hvilket de ikke er idag! men husk tilbage og læs meddelsen:

Læs hele pressemeddelelsen her!

 

Juni 2014

Hallerne genere festivallen lidt - fodbold spillerne ligger nu i serie 1 og alt gå godt! Vi er meget bedre til at få budgettet til at ligne noget som også er gangbart

Kæmpe overskud på VIG festivallen, vejret er bare godt og alle fester, vi kan snart afholde festivallen med bind for øjnene. Men vi forsøger at huske på at de frivillige hjælpere er meget vigtige.

Ny vej / RUTE 21 blev indviet og vi fik en mulighed for eneste gang via Vores Løbere at være med til at arrangere Rute 21 løbet. Alle samt specielt - Vig motionscenter satte matrikel og frivillig arbejdskraft til rådighed fredag, lørdag og søndag ved afviklingen af dette arrangement.

Juni 2015

Vi gør det igen - kæmpe overskud også selv om vejret blæste os en hat fuld og festivallen næsten væltede - vi har fundet den rette vej og festivallen udvikler sig på rette vis!

Talentprojektet for fodbold ungdom opstartes til Påske og 1. holdet i fodbold spiller nu i Sjællandsserien, første hold i Odsherred som er i Sjællandsserien! Vi er stolte af drengene. Det går faktisk godt selvom vi har den ringeste hjemmebane, særdeles omklædnings rummene i Asmindrup er dårlige, træningen foregår i Herrestrup og det er optimalt.

Kajak afdelingen bygger klubhus!

Juni 2016

Nu skal Hallerne indvies - vi glæder os til at tage dem i brug til august!

Første år med lidt flygtninge mest omkring bokserne - ellers mærker vi dem ikke!

 

Hvis du ønsker flere oplysninger så læs ref. her på siden!

FK Odsherred vil opfordre alle sine medlemmer til at komme med positive ideer omkring projektet - vi mangler dette projekt i Vores kommune og vi vil opfordre alle til at bidrage, på enhver tænklig måde - sådan at hallerne kan blive en realitet og byggeriet kan startes hurtigst muligt! 

Seneste nyt:

Nyhedsbrev december 2018

Nyhedsbrev december 2018


Læs alle ..